Postmortale zorg

Indien wenselijk kunnen wij u ook van dienst zijn met de opbaring, verzorging, verhuur van materialen t.b.v. een thuisopbaring en het inwikkelen van de wade. Dit gebeurd alleen in combinatie met de bezorging. Indien u geen draagbaar of kist heeft besteld, dienst u op deze pagina de voorrijkosten in uw winkelwagen te doen. Wij werken hiervoor samen met Funeral Assist.

Als u contact met Berry opneemt per telefoon of Whatsapp (06-39251105) kan hij u direct het tarief doorgeven.

Inwikkelen in de wade of kistlegging:

 

Onze medewerker kan u assisteren met het inwikkelen in de wade of de kistlegging. Omdat er 1 postmortale medewerker komt, dient er op de locatie tilhulp te zijn. Indien u liever 2 postmortale medewerkers heeft, is dat ook mogelijk.

Overledenenzorg:


Met assistentie van nabestaanden of uw lokale uitvaartverzorger uw dierbare verzorgen, aankleden, inwikkelen in de wade en desgewenst aanbrengen van de basis makeup. Omdat er 1 postmortale medewerker komt, dient er op de locatie tilhulp te zijn. Indien u liever 2 postmortale medewerkers heeft, is dat ook mogelijk.

Verhuur koeling t.b.v. thuisopbaring:

 

Bij gebruik van de zeegrasbaar, pitrietbaar,de basic baar of een kist gebruiken wij een kistkoeling. Wij een opbaarmand of takkenbaar plaatsen wij direct onder de wade een schelpkoeling.

Bij de verhuur is op de dag van de uitvaart het ophalen van de koelplaat, schaarwagen / schraagjes en rokje meegenomen.

Overbrenging overledene:

 

Het overbrengen van een overledene naar de locatie van de opbaring, binnen 25 kilometer gerekend vanaf de overlijdenslocatie.