Over ons en onze algemene voorwaarden

Lara van Beek heeft zich gespecialiseerd in de uitvaartbranche en in het maken van lijkwaden:

"Het is alsof er puzzelstukjes op de juiste plaats vallen. Nu onze kinderen groter zijn wilde ik weer iets gaan ondernemen. Mijn kennis van de uitvaartbranche, mijn ervaring binnen de detailhandel, mijn passie voor het werken met de naaimachine en mijn interesse in de mens zijn de juiste ingrediënten voor dit bedrijf. Toen mijn partner (is 8 jaar Register Uitvaartverzorger geweest) eind 2014 met het idee van Uitvaartwade kwam was ik direct enthousiast. Ik wilde wel alles in eigen beheer doen, zoals het persoonlijk maken van de wade.

De partner van Lara, Berry van Beek, heeft 8 jaar ervaring als uitvaartleider en is sinds 2019 werkzaam bij Funeral Assist. Deze kennis en ervaring is van essentieel belang bij een product als een wade. Het gaat verder dan alleen de verkoop van een lijkwade en dat is de kracht van Uitvaartwade. Alle vragen over opbaring, rouwvervoer, koeling, thanatopraxie, regelgeving crematorium of begraafplaats kunt u vrijblijvend aan ons stellen. Dit maakt uitvaartwade de specialist op het gebied van lijkwaden.  

Klik op de button voor de blog-pagina van Lara:

Uitvaartwade is inmiddels een bekend bedrijf binnen Uitvaart Nederland. Uw lokale uitvaartonderneming, waar ook in Nederland, kent ons en onze collectie. Wij leveren aan uitvaartverzorgers (van eenmanszaak tot grote verzekeraars), maar ook rechtstreeks aan particulieren. Ons uitgangspunt is voor iedereen hetzelfde: Een milieubewust en ecologisch verantwoord product van de hoogste kwaliteit stof voor een betaalbare prijs. Door onze persoonlijke manier van werken en open communicatie hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een laatste afscheid.

 

Uitvaartwade staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 63744201.

KLIK HIER voor onze algemene voorwaarden.