Over ons en onze algemene voorwaarden

lara van beek

Lara van Beek heeft zich gespecialiseerd in de uitvaartbranche en in het maken van lijkwaden:
"Het is alsof er puzzelstukjes op de juiste plaats vallen. Nu onze kinderen groter zijn wilde ik weer iets gaan ondernemen. Mijn kennis van de uitvaartbranche, mijn ervaring binnen de detailhandel, mijn passie voor het werken met de naaimachine en mijn interesse in de mens zijn de juiste ingrediënten voor dit bedrijf. Toen haar partner Berry eind 2014 met het idee van Uitvaartwade kwam was ik direct enthousiast. Ik wilde wel alles in eigen beheer doen. Zelf de lijkwade maken, zelf de lijkwade verkopen en zelf het contact onderhouden met degene die een wade willen bestellen.

Kijkt u vooral eens bij de reviews wat anderen over Lara zeggen. Dat is objectief en zo weet u wie er achter Uitvaartwade zit: Een vrouw die met passie mooie producten maakt, waarvan zij bewust is van de bestemming. Haar partner Berry heeft jarenlange ervaring als Register uitvaartverzorger en heeft inmiddels vele uitvaarten verzorgd:
"Ik zag een toename in het gebruik van lijkwaden. Niet alleen voor (natuur)begraven, maar ook steeds meer bij crematies. Ik adviseer graag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Indien nodig raadpleeg ik mijn brede netwerk binnen de uitvaartbranche. Ook adviseer ik collega uitvaartleiders met het praktische gedeelte als het dichtvouwen van de lijkwade, de opbaring, al dan niet thuis in een wade en alles wat daarbij komt kijken. 

Klik op de button voor de blog-pagina van Lara:

logo stairslider

 Uitvaartwade is ook de leverancier van de StairSlider: Een handig hulpmiddel om overledenen mee te vervoeren in lastige situaties. (voor ondernemers). Klik op het logo om de bestelpagina van www.stairslider.eu te gaan.

Uitvaartwade is inmiddels een bekend bedrijf binnen Uitvaart Nederland. Uw lokale uitvaartonderneming, waar ook in Nederland, kent ons en onze collectie. Wij leveren aan uitvaartverzorgers (van eenmanszaak tot grote verzekeraars), maar ook rechtstreeks aan particulieren. Ons uitgangspunt is voor iedereen hetzelfde: Een milieubewust en ecologisch verantwoord product van de hoogste kwaliteit stof voor een betaalbare prijs. Door onze persoonlijke manier van werken en open communicatie hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een laatste afscheid.

 

Uitvaartwade staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 63744201.

KLIK HIER voor onze algemene voorwaarden.