Van Beek Uitvaartbenodigdheden, Uitvaartwade,
Kamer van Koophandel: 63744201
BTW nummer: Per mail of telefoon opvraagbaar
Adresgegevens: Rijksweg 140, 6921 AJ Duiven
Telefoon: 06-51553783 

Toepasselijkheid:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met Van Beek Uitvaartbenodigdheden zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.
Van Beek Uitvaartbenodigdheden behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen :
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten in Nederland zijn in euro`s, inclusief 21% BTW.

Verzendkosten voor een lijkwade, middels standaard pakket PostNL, zijn inclusief. Verzendkosten cq. bezorgkosten van een spoedlevering of draagbaar zijn NIET inclusief. Hier komen extra kosten bij, zie pagina " bezorging" .


Bestellen:
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Van Beek Uitvaartbenodigdheden een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail of telefoon. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Uitvaartwade. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Betalen:
Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag. Uw betaling dient bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Van Beek Uitvaartbenodigdheden voor de vervaldatum, als genoemd op de factuur. Indien er op de vervaldatum geen betaling heeft plaats gevonden, volgt na een betalingsherinnering een aanmaning. Na de aanmaning geven wij de vordering uit handen aan een incassobureau. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende twee betaalmogelijkheden:

1) Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank/giro voorafgaand overmaken op bankrekening NL81 KNAB 0255 4594 16 t.n.v. Van Beek Uitvaartbenodigdheden  met vermelding van het door u verkregen ordernummer en uw naam. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen van de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport.
2) Betalen bij afhalen. Het is mogelijk om uw bestelling af te halen en deze dan te betalen. Als uw bestelling is geplaatst ontvangt u een mail zodra de bestelling voor u klaarstaat.

  

Levertijd:
Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Ons streven is om de bestelling op dezelfde werkdag, of de eerst volgende werkdag te verzenden, tenzij anders vermeld of overeengekomen.
Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn dan stellen wij hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail.
Indien het artikel niet meer leverbaar/ uitverkocht is, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Van Beek Uitvaartbenodigdheden. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard binnen 5 werkdagen geretourneerd.
LET OP: Voor producten op bestelling/maatwerk gelden andere levertijden. De exacte levertijd verschild per product, deze wordt via de mail met u overlegd.

Verzending:
Standaard verzendkosten middels PostNL voor alleen lijkwaden zijn voor rekening van Van Beek Uitvaartbenodigdheden. Voor alle overige producten gelden de normale PostNL verzendkosten of de bezorgkosten via en koerier. Voor grotere producten, zoals manden, opbaarplanken etc. Hiervoor dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Desgewenst kan de verzending aangetekend verstuurd worden. Deze kosten zijn voor de koper.
Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. Uitvaartwade behoudt het recht om de bestelling ook persoonlijk af te leveren bij de koper in plaats van verzending middels PostNL. Hierover wordt de koper per mail of telefonisch op de hoogte gebracht.
Van Beek Uitvaartbenodigdheden is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

Afhalen:
Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen ontvangt u een email zodra de bestelling voor u klaar staat.
U kunt uw bestelling ophalen in Duiven. Afhalen uitsluitend na overleg.

Aansprakelijkheid:
Voor de gevolgen van type- en zetfouten kan Van Beek Uitvaartbenodigdheden geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.
Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webwinkel.
De kleuren op de foto`s in de webwinkel kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur.


Retourneren:
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Van Beek Uitvaartbenodigdheden geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten, zoals de lijkwaden. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@uitvaartwade.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Van Beek Uitvaartbenodigdheden, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.