Partners

Uitvaartwade is een begrip in Uitvaartland. Wij werken samen met vele uitvaartondernemers in Nederland en België. Uw eigen lokale uitvaartondernemer kent ons ook!

Wij hebben in korte tijd veel ervaring opgedaan door goed te luisteren naar uitvaartondernemers, leveranciers, beheerders van begraafplaatsen en crematoria en nabestaanden. De ruime ervaring als uitvaartleider komt zeer goed van pas en zo kunnen wij maatwerk leveren en meedenken over een persoonlijke uitvaart in een lijkwade.

Wij zijn voortdurend bezig om ons verder te ontwikkelen en luisteren goed naar de signalen uit de branche. Naast de verkoop van lijkwaden adviseren wij u ook vrijblijvend over deze mooie en duurzame producten.

Wij staan op open dagen en beurzen en ondersteunen uitvaartopleidingen op het gebied van begraven of cremeren in lijkwaden.

 

Hieronder staan de gegevens van enkele partners van Uitvaartwade:

 

Uitvaartverzorging Kramer:
Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van haar kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar zij voor staan. De wensen van de nabestaanden staan cent
raal in hun aanpak. Zij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan hun pakket toe.

www.kramerbv.nl 

 

Uitvaartbegeleiding Patty Duijn:

Oog voor detail & eigenheid... Werkend vanuit uw wensen met als doel kwaliteit bij leven en afscheid voor u en uw naasten in het tempo, de kleur en vorm die past. Patty werkt op een zeer vernieuwende en prettige manier en wij raden u zeker aan haar website eens te bezoeken. 

www.pattyduijn.nl

 

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding:
Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij Natasja uw vaste en vertrouwde aanspreekpunt is  én blijft vanaf het moment dat u contact met haar opneemt. Samen met u regelt zij de uitvaart, waarbij u bepaalt wat u zelf wilt doen en wat Natasja voor u mag regelen.

www.natasjahuting.nl

 

Natuurbegraafplaats Heidepol:
Natuurbegraven betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de natuur. Op een plek die bij u past. Bijvoorbeeld onder een mooie oude boom of juist in het open veld.

www.heidepol.nl

 

Natuurbegraafplaats De Hoevens:

Natuurbegraafplaats De Hoevens biedt u de mogelijkheid tot het begraven van een lichaam of urn, midden in de natuur. Omgeven door paradijselijke stilte van een eeuwenoud particulier landgoed in de driehoek Breda Tilburg Turnhout.

www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

 

AR Video, Terugkijken op een passend afscheid:
AR Video maakt als vakspecialist in videoreportages van elk belangrijk moment een passend herinneringsdocument op video. Elke opdracht vormt voor AR Video een uitdaging die met veel plezier, creativiteit, en ervaring wordt uitgevoerd. website

 

 

Natuurbegraafplaats Slangenburg:
Natuurbegraafplaats Slangenburg grenst aan het bestaande landgoed Slangenburg, vlakbij de stad Doetinchem in de Achterhoek. Hier kunt u naar eigen voorkeur een plek reserveren in de natuur. Uw lichaam wordt teruggegeven aan de aarde.  U kiest voor een plek waar u zich prettig bij voelt. website

 

Uitvaartkeuze:
Een persoonlijke uitvaart? Uitvaartkeuze.nl inspireert…   website

 

Ballegooijen Uitvaart:

Uitvaartzorg in Rotterdam e.o. www.ballegooijen.nl

 

Grafkist.startpagina
Alle informatie over grafkisten. website

 

Johan Uitvaartzorg: klik hier voor de website van Johan Uitvaartzorg

 

Ster Uitvaart: klik hier voor de website van Ster Uitvaart voor de regio Amsterdam

 

Urngedenkteken klik hier voor de website van Urngedenkteken