nieuws & media:

tomba uitvaartkist

Uitvaartwade werkt samen met Tomba Grafkisten.

Het grote voordeel is dat wij onze kracht bundelen: Een echte uitvaartwade en een mooie opbaarplank. Tomba bezorgt dagelijks door heel Nederland. 

Klik HIER voor de website van Tomba of kijk in onze webshop draagbaren.


natuurbegraven heidepol lijkwaden uitvaartwade

 

Net als vorig jaar staat Uitvaartwade op de open dag van Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.


natuurbegraafplaats de hoevens alphen

 

Natuurbegraafplaats De Hoevens

Goorstraat 5a, Alphen (NB)

www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

Natuurbegraafplaats De Hoevens, Goorstraat 5a in Alphen (NB) organiseert een open dag op zondag 29 mei 2016. Uitvaartwade neemt deel aan de expositie van duurzame begraafmaterialen.


workshop lijkwades en opbaarplanken training


Uitvaartwade geeft 2 workshops "Lijkwaden invouwen" en een lezing over alles wat met lijkwaden te maken heeft voor de Après la Vie Academie (Vitaedis) op 16 januari aan de Nieuwe Vaart in Vleuten.


dutch design week

 


Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven kunt u een deel van onze collectie bekijken.  www.ddw.nl  


coorperatie dela uitvaartverzekering


Een mooi stukje over Uitvaartwade op de website van DELA:  www.blog.dela.nl


uitvaartwade in magazine indie


In het NICC Magazine staat een mooi artikel over Uitvaartwade en dan met name de Batik Wade. Batikken is een oude Javaanse kunstvorm om stof te versieren, welke erg bekend is binnen de Indische gemeenschap. Uitvaartwade beschikt over deze met de hand gemaakte stoffen van 100% katoen.
Lees het het artikel in het NICC Magazine


radio 538


Uitvaartwade was live in de uitzending op Radio 538 bij 'Evers staat op'. Wij mochten de playlist samenstellen en hebben aan Edwin Evers en alle luisteraars uitgelegd wat lijkwaden zijn en wij hebben een aantal vragen beantwoord. Op YouTube hebben wij een video geplaatst waar je de uitzending kunt terug zien: klik hier voor de 538 YouTube link


foto in krant


In de editie Hart & Ziel van De Gelderlander (gehele oplage) is aandacht besteed aan de drijfveer van Lara om dit mooie werk te mogen doen.


batik wade


Uitvaartwade staat in het magazine "AanZet", van de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie.  Klik hier om naar het magazine te gaan


duiven post


Duiven Post & Westervoort Post, onze lokale krant, heeft een artikel geschreven over ons mooie bedrijf:    Klik hier op pagina 8 van de krant


de gelderlander

Uitvaartwade staat in De Gelderlander. Een mooi artikel over hoe wie wij zijn en waarom wij zijn begonnen.